okt
29

mentés 15.

| Szerző: éniskócos | 7:30 am

2010.08.25.

szexblog helyett

... előttem baktatott, lassan, ráérősen, hátra-hátra nézve... utólértem, kérdőn nézek rá, hogyan tovább. van itt egy csendes sarok, egy nagy fával, mondja ő. lekanyarodunk a"főútról", megfogja a kezem. nem csak álomittas vagyok még, hanem ittas is. nemrég ittuk még az utolsó kortyot. elhagyjuk a lámpák fényét, átölel. és hirtelen fényözön. mozgásérzékelők jelzik tovább utunkat, zavartan nevetünk. de ott van már az a sötét sarok a nagy fával. összekoccannak a fogaim. hűvös is van, fáradt is vagyok. és csókol. félek, hogy megharapom, annyira vacogok. de lassan átmelegszem a szenvedélytől. már levegőt alig kapunk, úgy öleljük, csókoljuk egymást. a kezek elkalandoznak, forró helyeken járnak... megdugjalak? leheli a fülembe. igen, mondom én, csak ne élvezz most belém. akkor a szádba? nem, most nem. hátulról? aham... hadd menjek a szádba egy kicsit előbb. guggolás címén összerogy a lábam. de pont jó így. az ismerős férfiillat... szerencsére már nem remegek. finom. szédülök. vagy alszom? fordulj meg, mondja. fordulok. és már bennem is van. és a megállíthatatlan remegés az első pillanattól. nem létezik már más, csak az a farok bennem. hirtelen eltol, kijön. te jó isten, már élvez. nevetünk. ő kissé talán szégyenkezve, én értetlenül, elnézően, hiszen minden rendben. aztán máris jön vissza. óóó istenem! és érkezik már megint, most belém. ilyen nincs! kár, hogy nem látom most. belémveszett... mire egészen magamhoz térnék, már nincs bennem. de mi ez? jézusom, ott a nyelve....óóóó... álmodom, ez biztos. mennünk kell, mondja. akkor hát mégis ébren. csókjában már ott vagyunk mindketten. észbontó kombináció. sétálunk, egymást átöleve. kapcsolnak a lámpák. fogja a kezem. előre megyek. pisilni.

A bejegyzés trackback címe:

https://eniskocos.blog.hu/api/trackback/id/tr222397402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociologus 2010.10.29. 09:21:46

Gyorsan haladunk... Egy nap alatt ugrottunk csaknem egy hónapot.

éniskócos · http://eniskocos.blog.hu 2010.10.29. 09:30:01

volt közben néhány (e téma szempontjából), érdektelen bejegyzésem. azok is megvannak. vázlatban.

szociologus 2010.10.29. 11:46:55

utol fogod magad érni az időben? Vagy mindig visszatekintő napló marad? Vagy valami történt mostanában és az odavezető utat meséled el?

éniskócos · http://eniskocos.blog.hu 2010.10.29. 12:46:07

@szociologus: kis kíváncsi :) még magam sem tudom, mi lesz ebből. ezeket az írásokat meg kellett "mentenem", ezért kerültek ide.
aztán van most ez az új nick, meg új blog és egy kicsit tétován tobzódok ebben a helyzetben :)

szociologus 2010.10.29. 18:37:54

@éniskócos: Ajajj, úgy nézem nagyon későn kapcsolódtam be a történetbe... Merre van a régi nick és a régi blog?

éniskócos · http://eniskocos.blog.hu 2010.10.30. 08:11:41

@szociologus: azt már nem lehet... talán majd szép lassan kiderülnek a dolgok, talán előszedek majd néha egy-egy régebbi írást, ha eszembe jut valamiről. a régi blog igazából a tépelődésről szólt. hogy szabad-e. lehet-e, megéri-e stb. a döntés azóta megszületett. a kérdés most az, hogy működik-e ez így.

vvandora 2010.11.04. 23:57:50

és működik?
kíváncsi vok!
süti beállítások módosítása